×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 165

Business Event groot succes

Published in Business Nieuws

Gisterenavond vond het tweede Sporting NeLo Business Event plaats. Ongeveer een 60-tal inschrijvers zakten af naar het bedrijf VHC Bestfood in Beringen om deel te nemen aan dit event. Willy Linsen, voorzitter Sporting NeLo en zaakvoerder van VHC Bestfood, stond iedereen op te wachten aan de ingang van zijn prachtige infrastructuur. Na een welkoms drankje stelde Willy in het kort zijn bedrijf VHC Bestfood even voor. Daarna was het de beurt aan Stephan Vandebeeck om in het kort de ambities en cijfers van Sportng NeLo te presenteren.

Na een korte pauze (en een drankje natuurlijk) was het de beurt aan gastspreker Daan Killemaes, die actief is bij Roularta Media Groep als deputy editor-in-chief voor Trends en editor voor Inside Beleggen, om de gezondheid van onze economie te schetsen. Heel wat vragen uit het publiek illustreerden dat het publiek zich hierover toch wat zorgen maakte. 

Toen was het weer de beurt aan Willy en zijn zoon om de gasten rond te leiden doorheen zijn bedrijf. Afsluiten werd er natuurlijk gedaan met een drankje en hapje. De ideale netwerkgelegenheid om van gedachte te wisselen over onze club,  de bedrijfswereld, onze economie of andere materies.

Tot slot willen wij vooral Willy en zijn familie danken voor de prachtige organisatie en het warm onthaal.  

 [flickr set=72157642340943173]

Heren Ploegen

social twitter button blue 64 social facebook button blue 64 social flickr button 64 vimeo64