×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 165

Enthousiaste partners : Ceepal

Published in Business Nieuws

Interview met Gil Ceelen - Ceepal.
Sporting NeLo partner sinds 1988
Ceepal is een industriële partner in chemicaliën en onderhoudsproducten

Gil Ceelen

Gil is geboren en getogen in Hamont-Achel, studeerde in Leuven en Antwerpen, maar woont sinds 1984 in Neerpelt.
Ze is gehuwd met een Antwerpse kempenaar, moeder van twee kinderen - Thomas en Lise - maar naast dit gezin runt
zij ook de NV Ceepal. Deze onderneming nam zij op 1/1/2000 over van haar ouders, Frits Ceelen en Julia Palmans. Zij is momenteel ook secretaris van de IGO, de industriegroep van het bedrijventerrein in Overpelt, het Nolimpark.

Ceepal

Ceepal is een dynamische KMO, een handling en warehousing firma en groothandel in diverse onderhoudsproducten, papierwaren, zouten en chemicaliën. De klanten zijn zeer divers, maar voornamelijk industriële bedrijven, waterzuiveringscentra, horeca, non-profi tsector, publieke en particuliere zwembaden. De zaak werd opgericht in
1962 in Hamont-Achel, tegenover de oude melkerij in Sint-Huibrechts-Lille. In 1993 verhuisde Ceepal NV wegens de constante groei van het bedrijf naar de Stuifzandstraat in Overpelt op het industrieterrein Nolimpark. Gezond verstand, flexibiliteit, klant- en marktgerichtheid, met oog voor milieu en veiligheid, zijn onze sterke punten. Naast de vertrouwde merkproducten bieden we ook budgetvriendelijke alternatieven onder private label aan. Last but not least blijft onze voornaamste kracht: onze gemotiveerde en klantvriendelijke medewerkers die altijd zoeken naar een oplossing in plaats van er één te maken.

Partner-Sponsor Ceepal

NV Ceepal investeert altijd op lange termijn en dit doen we eveneens regionaal in de sport, een investering die budgettair in verhouding staan tot onze KMO. Sporting NeLo krijgt onze steun reeds gedurende meer dan 20 jaar. Ik vind steun aan initiatieven in eigen regio heel belangrijk. Wij zijn geen multinational maar wel een middelgrote onderneming met klanten in Vlaanderen, Wallonië, Nederland en Duitsland. Handbal Sporting NeLo is voor ons een mix van een aantal positieve zaken. Zo is er een rijke geschiedenis, een goed team, een goed management, een goede visie en een toekomstplan dat de club een enorme boost zal geven. Voorts heeft Sporting de beste jeugdwerking van België en krijgt eigen talent kansen om door te stoten naar het hoogste niveau. Dit laatste vind ik persoonlijk zeer belangrijk. Sporten is voor jongeren niet alleen fysieke ontwikkeling maar ook het aanleren van doorzettingsvermogen en wilskracht, allemaal noodzakelijk in "echte" leven. Kortom Sporting NeLo zorgt hiervoor in een hartelijke sfeer en heeft mede hierdoor een positieve uitstraling in de regio.

Business netwerk

De club doet er alles aan om sponsors en bedrijven bij elkaar te brengen in een VIP-arrangement zodat ondernemers en mogelijke klanten elkaar op een informele wijze kunnen ontmoeten en dit in familiale sfeer. Als dit dan nog samen gaat met een heerlijke hap en dito drankje is handbal voor ons een leuk avondje uit in eigen regio.

Toekomst

Ik beschik niet over een glazen bol maar een goede relatie steunt op wederzijds vertrouwen en dat is zeker aanwezig. Goede afspraken maken bovendien goede vrienden. Zo doen wij ook onze zaken. De fusie tussen twee clubs in de regio is geen evidente zaak maar ik ben ervan overtuigd dat samenwerking over de dorpsgrenzen heen een must is in deze budgettair moeilijke tijden, ook voor sportclubs.

Er is met de nieuwe organisatiestructuur in NeLo zeker een frisse wind die door de club waait met een duidelijke visie en toekomstplan. Ik juich de samenwerking met de jeugd toe en ben er van overtuigd dat dit zal slagen. Met de nieuwe topsportlicentie en semi-professionele organisatie zal ook sportief het niveau stijgen en zal Sporting NeLo zijn positie aan de handbaltop versterken.

Wens

Het wordt nog eens tijd dat we een prijs pakken! Een nieuwe titel van landskampioen, of de beker of BeNeLux titel zou niet
misstaan op het reeds rijk gevulde palmares van onze club. Voor minder gaan we niet dit seizoen! Veel succes voor deze
opdracht!

Heren Ploegen

social twitter button blue 64 social facebook button blue 64 social flickr button 64 vimeo64