×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 165

Enthousiaste partners : Staalhandel Vaesen

Published in Business Nieuws

Staalhandel Vaesen NV werd in 1990 opgericht door Jan Vaesen en Christiane Van Lindt. Ondertussen werken hun 3 kinderen – Pieter, Antje en Thomas – ook mee in het bedrijf. Ten tijde van de oprichting combineerden zijn de staalhandel met hun voormalig varkensbedrijf.

Staalhandel Vaesen

In 2006 verhuisde Staalhandel Vaesen NV uit de schuren van 't Hent naar het Nolimpark in Overpelt. Deze verhuis was nodig door de groei die de firma realiseerde in de loop der jaren. Door de strategische locatie op het Nolimpark werd deze groei verder gezet.

Staalhandel Vaesen is een kleine groothandel, maar tegelijkertijd ook een grote kleinhandel voor alle soorten metalen en toebehoren.
Onze klanten zijn zeer divers een gaan dus van grote multinationals, constructeurs, scholen tot particulieren. Één van onze grootste troeven zijn onze zeer ruime voorraad die we aanhouden. Meer specifiek hebben wij materialen op voorraad die die je nergens in de BeNeLux kan vinden.

"Overal gezocht, bij Staalhandel Vaesen gekocht"

Bij Staalhandel Vaesen staat de klant centraal. Flexibiliteit en klantgerichtheid zijn dan ook onze stokpaardjes. Onze medewerkers helpen graag iedereen verder in het doe-het-zelf magazijn en staan ook graag iedereen te woord voor technische hulp of ondersteuning.
Verder leveren wij ook alle materialen aan huis of op de werven.

In ons magazijn kan iedereen zelf zijn zaag en knipwerk gratis uitvoeren, wat vaak handig is voor de particulier, maar ook voor de vakmensen die deze machines niet ter beschikking hebben.

Partner – Sponsor Staalhandel Vaesen

De gele pennen en aanstekers van Staalhandel Vaesen NV zie je in Neerpelt en omstreken overal opduiken net als de reclame op affiches van allerlei lokale evementen / projecten.

Een aantal jaren geleden werd er beslist om in zee te gaan met Sporting NeLo. Waarom juist Sporting Nelo en niet bijvoorbeeld grote clubs zoals KRC Genk? Staalhandel Vaesen NV prefereert om mee steun te bieden aan evenementen / sportclubs uit de eigen regio.

Wat ons zeker aansprak is het aantal jongere spelers uit Neerpelt die de kans krijgen om aan de deur van de eerste ploeg te komen kloppen en zelfs meer dan dat.

Daarnaast zijn we ook overtuigd van de structuur en de drijvende krachten achter Sporting NeLo. Op elke cruciale plaats worden vakmensen ingeschakeld die omringd worden door gemotiveerde en bekwame vrijwilligers.

Eerlijk gezegd, wij draaien liever gewoon mee in eredivisie met talentvolle spelers uit Neerpelt en een volle tribune dan kampioen spelen zonder "Neerpeltenaars".

Business netwerk

Het voordeel van sponsoring in eigen regio is dat we kortbij huis kunnen genieten met klanten / leveranciers van een VIP-arrangement.
Dit zijn keer op keer weer (meer dan) gezellige avonden met heerlijk eten en lekkere drankjes. Dit gecombineerd met netwerking met andere sponsors en andere aanwezige bedrijven en een leuke pot handbal maakt de avond compleet.

Heren Ploegen

social twitter button blue 64 social facebook button blue 64 social flickr button 64 vimeo64