Ruimte voor netwerking : NeLo business activiteiten

Published in Business Nieuws

Zakelijke contacten leggen in een informele en gezellige omgeving. Meer ingrediënten zijn er niet nodig voor een succesvolle
bedrijvenclub. En daarom is Sporting NeLo een interessante partner voor uw zakelijke netwerken.

Business diners

Het succes van business diners werkt aanstekelijk, steeds meer bedrijven vinden hun weg naar de club tijdens de thuiswedstrijden van Sporting NeLo. De informele sfeer in onze exclusieve VIP-ruimte boven het speelveld, geeft de ondernemers de mogelijkheid om op een ongedwongen manier contacten te leggen. Openheid en een persoonlijke benadering vanuit Sporting staan hoog in het vaandel en daarmee is een belangrijke basis van het succes gelegd. Twee-en-een-half uur voor de wedstrijd opent onze VIP ruimte haar deuren. Onze gasten worden getracteerd op een cava-receptie en culinair drie-gangen menu met aangepaste wijnen, koffie en onze beroemde pousse-café. Genieten, rustig bijpraten met collega's,
klanten en vrienden, en vooral in de stemming komen voor de wedstrijd. Op de tribune zijn de plaatsen voorbehouden. Tijdens de rust kan de keel nog even gesmeerd worden en na de wedstrijd opent de VIP haar deuren voor het grote publiek. Na een korte persconferentie met de trainers van beide ploegen, passeren de spelers en staf om na te praten over de wedstrijd. Business diners zijn een ideaal concept om gasten mee te brengen en te laten genieten van een aangename avond sport, plezier en networking.

Relatiemarketing

Vanuit de Sporting Business Club worden jaarlijks een drietal business-evenementen georganiseerd, opnieuw een ideale gelegenheid om nieuwe contacten te leggen. En bovenop deze succesformule vormt het attractieve handbal van Sporting NeLo natuurlijk de absolute meerwaarde van dit energieke netwerk!

Events

Ieder jaar worden er meerdere events georganiseerd waarop in een ontspannen sfeer aan netwerking kan gedaan worden. Dit zijn de momenten waarop je als sponsors in nauw kontakt komt met spelers, supporters en bestuur. Denken we maar aan de internationele veldrit te Neerpelt, aan de ploegvoorstelling met BBQ, aan de Legends day en aan onze familie- en teambuilding-dag.

Heren Ploegen

social twitter button blue 64 social facebook button blue 64 social flickr button 64 vimeo64