×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 165

Een fantastische sfeer dankzij de Sporting community

Published in Business Nieuws

Sporting NeLo bereikt heel wat mensen en heeft doorheen haar rijke geschiedenis een grote community van Sporting fans opgebouwd, die over de Belgische grenzen heen reikt. Overal waar Sporting komt, is handbal een feest. Zowel bij de wedstrijden als tijdens de verschillende activiteiten van Nelo, heerst er steeds een fantastische sfeer en uitgelaten ambiance.

En door onze inspanningen op het vlak van community building, groeit deze groep van Sporting fans constant. Wij houden hen op de hoogte van het reilen en zeilen van onze club via diverse kanalen.

Webstek

www.sporting-nelo.be
Met wekelijkse voorbeschouwingen en wedstrijdverslagen inclusief foto's van verschillende wedstrijden. Daarnaast bevat de website nog informatie over alle ploegen, activiteiten, sponsors, vip-avonden, cluborganisatie en contactgegevens. Onze bezoekersaantallen zijn trouw en constant met stevige uitschieters bij grote wedstrijden of activiteiten.

Facebook

SportingNelo
Sporting NeLo beschikt over een eigen facebook pagina en bereikt hiermee wekelijks honderden fans.

Twitter

@sportingnelo
Via Twitter kondigen wij alle nieuwsberichten van onze website aan en brengen wij live "twitter" verslagen van de wedstrijden. Zo blijft onze community minuut per minuut op de hoogte van het wedstrijdverloop. Wij zijn intussen met meer dan 400 volgers

Pers

Sporting krijgt ruime aandacht in de geschreven en digitale perswereld. Onze mediapartner Het Belang Van Limburg is trots op Sporting samen met de andere kranten. Via Sporza.be en de internetgazet zij we ook digitaal aanwezig in de sportpers.
Via regelmatige advertenties in HBVL kondigen wij onze wedstrijden en activiteiten aan.

TV

Sporza zendt jaarlijks een 6 tal topwedstrijden LIVE uit en daarin is Sporting een vaste partner. Voorts besteedt onze mediapartner TVL zendtijd aan wedstrijdverslagen en achtergrondreportages over Sporting NeLo. Bovendien beschikt Sporting over 12 dagen reclame-spots op TVL waarin wij onze wedstrijden en activiteiten aankondigen.

Supportersclubs

Onze supporters telt twee supportersclubs: De "Achtste Man" en de "Nèrpelt Ultras". Zij zijn trots op onze kleuren rood-wit en tonen dat graag aan iedereen die het zien wilt. Het sfeervak bij thuis- en uitwedstrijden is daar een mooi voorbeeld van. Lidmaatschap van deze clubs biedt tal van voordelen voor onze supporters (korting op wedstrijden, bussen, events, supportersattributen,...)

Heren Ploegen

social twitter button blue 64 social facebook button blue 64 social flickr button 64 vimeo64