Sponsormogelijkheden

 

 

Door de grote aandacht van publiek én media voor wedstrijden van Sporting NeLo kunnen wij u een grote feedback garanderen. U kan zich hierdoor via o.a. de boarding zowel regionaal als nationaal profileren. Hieronder vindt u een greep uit de mogelijkheden om uw bedrijf in the picture te zetten bij onze club.

Roterende boarding

Door te kiezen voor de roterende boarding, wordt het oog van onze toeschouwers naar uw paneel gelokt. Daarenboven staan deze boardings in het TV-zicht zodat uw boodschap door de regionale en nationale TV-zenders opgepikt wordt.

Vaste boarding

Tijdens elke thuiswedstrijd zien ongeveer 500 toeschouwers de vaste boarding rond het veld. De boardings staan altijd in het zicht van het publiek. Hierdoor komt uw boodschap precies terecht bij uw doelgroep.

Vloerstickers

Wilt u zeker zijn van uw visibiliteit in de zaal? Kies dan voor een vloersticker! Deze stickers worden op het speelterrein aangebracht in het zicht van TV en publiek.

LED boarding

Ook onze nationale sportzender Sporza brengt handbal op het scherm. Sporting NeLo biedt onze partners een extra troef: voor de thuiswedstrijden die live uitgezonden worden voorziet onze club LED-boarding in TV-zicht.

Sporting digitaal: website

Sporting NeLo heeft ook een volwassen en interactief digitaal platform. Bezoekers vinden op de website het laatste nieuws, de leukste foto's, de meeste statistieken. Met sportingTV bezit Sporting NeLo ook als enige handbalclub in België zijn eigen TV-kanaal met interviews, persconferenties, en veel meer.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de commerciële cel van Sporting NeLo. Telefoon: +32(0)475/629.870

Sponsormap

Wilt u meer weten over ons aanbod, download dan onze sponsormap...

PDFicon1

 

Heren Ploegen

social twitter button blue 64 social facebook button blue 64 social flickr button 64 vimeo64