Derby der Pelten : Sporting tegen HCO

Published in Club Nieuws

Derby der Pelten : Sporting tegen HCO

Voor dé derby van het hoge Noorden moesten de Neloboys beroep doen op enkele J16'ers, waarvoor dank. Zo hadden ze dan enkele wisselmogelijkheden. De helft van de J18'ers lagen te 'daydreamen' in een naburige gemeente.
Stipt om 17u werd dat wedstrijd op gang gefloten, ondanks dat de scheidsrechter in een geharrewar vroeg of de wedstrijd nu wel of niet kon aanvangen omdat Overpelt nog een speler verwachtte. In een mum van tijd, 7 minuten welgeteld,  stond het echter al 0-7 zodat de wedstrijd al gespeeld was.  Vanaf dan was het enkel nog controleren en de opgelegde taken uitvoeren. Op alle fronten was Nelo de betere, Overpelt kon enkel éénmaal scoren via een penalty. De andere 2 penalties waren voor Jarne, die alles uit zijn doel rammelde, mocht het tot een doelpoging gekomen zijn. Ruststand 1-19.
In de tweede helft werd Jarne door Alexander vervangen in doel zodat ook hij zijn doelwachterskunsten dacht te kunnen tonen. En het moet gezegd, voor een gelegenheidsdoelman was het niet slecht. Slechts 12 x moest hij zich omdraaien, terwijl Louis en vooral Simon de Overpeltse doelman verder bleven geselen.  Eindstand: 13-37


Spelers: Jarne (4), Alexander (2), Louis (7), Gilles (2), Vince (4), Kamiel (4), Dieter (5), Cédric Peerlings (1), Simon (7) en Mats (1)

Heren Ploegen

social twitter button blue 64 social facebook button blue 64 social flickr button 64 vimeo64