VHV Neerpelt : Sporting Nelo - Uilenspiegel Wilrijk

Published in Club Nieuws

VHV Neerpelt : Sporting Nelo - Uilenspiegel Wilrijk

 


Vorig weekend  speelden de miniemen meisjes (M16) in de Hubertus Hummel Arena de laatste VHV en tegelijk ook de laatste wedstrijden van het seizoen. De tegenstander vandaag was Uilenspiegel. De heenwedstrijden hadden we helaas verloren en een plaats in de finale van de VHV was al uitgesloten. Ondanks de hitte zetten de meisjes nog alles op alles om nog een waardige laatste VHV neer te zetten. 
 

De eerste wedstrijd verliep al redelijk goed, in de 3e minuut was de score 2-0. Verder was het een nek-aan-nekrace tussen de dames van Neerpelt en Uilenspiegel, in de 10e minuut was de stand 4-4. De eindstand was dan ook een nipte 9-8 in het voordeel van Neerpelt.  

De tweede wedstrijd leek veel op de eerste, maar nu hielden de dames van Neerpelt toch wel het voortouw. De eindstand was 10-8 voor onze dames. De punten werden in deze 20 minuten vooral gemaakt door Leen,  Dorien en Anouk. Nu waren de 8 punten binnen, maar spijtig genoeg 1 enkel puntje te weinig voor een finaleplaats in de VHV! 

In de derde wedstrijd werd de hitte teveel en de strijdvaardigheid verminderde en werd er meer voor het plezier gespeeld. In de 10e minuut bedroeg de stand 2-7 voor Uilenspiegel. In de laatste 10 minuten kwam er een beetje meer energie op het veld en de eindstand was 7-14 . De topscoorders van de derde match waren Rune, Dorien en Heleen. 

De miniemen meisjes hadden een goed en spannend seizoen achter de rug , spijtig van de gemiste VHV-finales. Proficiat dames !

Heren Ploegen

social twitter button blue 64 social facebook button blue 64 social flickr button 64 vimeo64