Ploeg van de Week : Miniemen meisjes Sporting Nelo (M16)

Published in Club Nieuws

Afgelopen zaterdag speelden de meisjes van de M16 de match van hun leven tegen Overpelt.

Tirsa opende de match met 2 perfect gegooide penalty's. Pas na 10 minuten kreeg Overpelt de eerste bal in de netten, 1-3. Katrijn stopte op wonderbaarlijke wijze haar eerste penalty. Elise scoorde nog 2 keer waarna Overpelt wakker werd en ook 2 keer scoorde, 5-3.
Tirsa en Lene, goed in vorm, werkten super samen en brachten de ruststand tot 8-4.

Na de rust schoot Overpelt in actie en na 4 minuten stond het 8-8, het zou een spannende tweede helft worden. De verdediging liep stroef bij de meisjes omdat er veel aanvallende fouten werden gemaakt die niet werden afgefloten, 11-11. Ook aanvallen ging wat moeizamer aangezien Overpelt mandekking deed bij de opbouwers. Katrijn hield ook nóg 2 penalty's. Tirsa en Rune zorgde voor 11-13. De meisjes van Overpelt scoorde nog 1 van de vele kansen maar Katrijn hield ze allemaal. Elise scoorde ook dankzij het blok van Fleur. Na de laatste goal in de 23e minuut was iedereen zeer zenuwachtig maar Faycal zorgde dat ze rustig verder bleven spelen. Na het eindsignaal vlogen de meisjes in elkaars armen. Prachtprestatie en dus al 2 toppers op een rij gewonnen, proficiat speelsters, trainer Faycal en begeleidster Ann !

De trotse trainer trakteerde de meisjes allemaal op een drankje waarvoor hij in ruil een stukje taart kreeg. Ook bedankt aan onze trouwe supporters!

Heren Ploegen

social twitter button blue 64 social facebook button blue 64 social flickr button 64 vimeo64