VHV Kids Day in Heist op den Berg

Published in Club Nieuws

Zondag 25 november 2018... 8.15hr !

 

De JM10 vertrekt vanuit 't College, op weg naar Heist op den Berg. Na een uurtje arriveren we en zien we veel auto's, nog meer volk en een grote sporthal. Vandaag hebben we ingeschreven met 2 ploegen, respectievelijk met 1 meisjesploeg en 1 jongensploeg. Pim de Panter staat iedereen op te wachten bij de deur.

Al gauw zien we dat we veel tegenstand mogen verwachten. Er zijn ploegen aanwezig van over het hele land. Sommige jongens merkten al op dat het eigenlijk een Belgisch kampioenschap is ☺. De toon is gezet : ambitie !

We beginnen er aan...

 

MEISJES
Na een aarzelende start eindigde de eerste match op verlies. Daarna werd iedereen stilletjes wakker...de 2 volgende wedstrijden werden nipt verloren met 1 goal. Maar dan staan ze er als ploeg en worden de 2 laatste matchen gewonnen!!! Wat een verschil met 2 maanden geleden...we kunnen zeggen dat er zichtbaar vooruitgang is bij alle speelsters. Goed bezig meiden!

 

JONGENS
De jongens konden vandaag laten zien op welk niveau ze staan in België. Lokaal/Provinciaal gezien hebben ze de voorbije maanden elk tornooi heel goed gepresteerd, met vele winstmatchen tot gevolg.
De tegenstand blijkt inderdaad aanwezig, ze moesten als team elkaar helpen om te winnen. En...dat deden ze ook super goed. Alle 5 de wedstrijden werden gewonnen! 

 

Als uitdaging doen we binnenkort mee in Haacht en wel bij de JM12! Eens kijken wat dat wordt tegen jongens van 2-3 jaar ouder. Proficiat jongens.

 

Foto's van het tornooi:
http://www.handbal.be/nl/news/detail/619/kidsday-is-handbalfeest-voor-kinderen

 

Heren Ploegen

social twitter button blue 64 social facebook button blue 64 social flickr button 64 vimeo64