×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 165

Mini-Stage voor Sporting jeugd tijdens kerstvakantie

Published in Leden Nieuws

In de kerstvakantie gaan we een mini-stage organiseren voor enkele jeugdploegen.

 
Datum: DIN 27 en WOE 28 december van 9u tot 16u + JSR cursus op 28 en 29 december (9-12 hr)
PLAATS: Hubertushal (college)
KLEDIJ: Sport(handbal)kledij

Wat betreft de Jeugdscheidsrechter-cursus (JSR) is het belangrijk om mee te doen, immers wie de regels beter kent, zal ook beter handballen ! Deze cursus is voor de oudere speelsters/spelers.

Er zal deze dagen niet alleen gehandbald worden maar er zullen ook alternatieve sportactiviteiten georganiseerd worden. Voor de ouders organiseren we bovendien een interessante info-avond op dinsdag 27/12 om 19.30 hr in het College (sporthal).

 

Op het programma staan 2 thema’s:

 
1. Info van onze kiné’s Steven en Pieter Zij komen spreken omdat we ze graag meer willen betrekken bij de jeugdwerking. Zij werken nu reeds voor H1 en H2. Het is zeker niet de bedoeling dat we jullie gaan verplichten via hen te gaan, maar we willen wel dat de ouders de mogelijkheid kennen om bij blessures een goede begeleiding te hebben. Het is voor de trainers ook gemakkelijker als er een vast (kiné)aanspreekpunt is, waarmee ze gemakkelijk in contact staan ivm eventuele blessures en opvolging van de jeugdspelers.
http://www.isp-belgium.com/
 
2. Info over gezonde voeding en sportvoeding in het bijzonder. Hierover komt Filip Moors spreken. Filip werkt als personal coach en voedingsspecialist bij Body Dedication. Hij komt uitleg geven waar jeugdspelers (idem volwassenen !) aan moeten denken bij voeding, zowel in het dagelijkse leven, als voor een training/match/VHV-tornooi op verplaatsing, …  Moesten ouders reeds specifieke vragen hebben waar Filip op kan ingaan, dan horen we dat graag al vooraf (liefst voor 22/12). Uiteraard kunnen er ter plekke ook nog vragen gesteld worden!
http://bodydedication.com/
Afgelopen zomer hebben Pieter en Filip reeds enkele jeugdspelers begeleid (in het tussenseizoen). Dit is zeker iets wat we volgend jaar opnieuw willen uitbouwen.

 
Graag nodigen we de ouders (zowel van deelnemers mini-stage, als andere) hiervoor uit, jullie komst even bevestigen per mail aub via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. en/of de ploegbegeleider.

Sporting Gear

Heren Ploegen

social twitter button blue 64 social facebook button blue 64 social flickr button 64 vimeo64