Kadetten (M19) Sporting Nelo op bezoek in Beek

Published in D1 Nieuws

Zondagochtend vertrok de M19, na voor sommigen een korte nacht, richting Nederland. Daar stonden ze lijnrecht tegenover de Beekse fusie/furie. Aangezien de thuismatch verloren werd door Nelo, vreesden ze een stevige match waarin ze niets cadeau zouden krijgen.
De wedstrijd begon hard en de tegenstander wist meteen op voorsprong te komen. Na 11 minuten stond het scorebord op 6-3 in het voordeel van de Nederlanders. Na mooi samenspel begon het vlot te draaien binnen de  Neerpeltse ploeg en onze meisjes konden de kloof dichten. Op de 20ste minuut stond het 10-10. Nelo was niet te stoppen en met een tegenaanval op 10 seconden voor de rust werd de stand vast gezet op 10-11.
Ook in de 2de helft overheerste Nelo. We liepen steeds verder uit en verdubbelden zelfs de score van Beek. Op de 15de minuut stond het 11-22. Beek had moeilijk om dichterbij te komen doordat Lio een uitstekende match keepte. Neerpelt kwam tot scoren vanaf alle posities: hoek, opbouw, pivot.  Na nog enkele penalty's en mooie aanvallen floot de scheidsrechter, die de wedstrijd goed geleid heeft, af met een eindstand van 16-25.
We citeren de supporters: "Het was mooi handbal!"

Heren Ploegen

social twitter button blue 64 social facebook button blue 64 social flickr button 64 vimeo64