Liga dames speelden tegen Waasmunster !

Published in D1 Nieuws

Er op en er over, en toch niet !

 

Het Waasmunster dat nog geen punten kon verzamelen, .... beloofde toch geen simpele opdracht te worden. Waasmunster is een ploeg die vecht voor elke meter en bal.
Na een inleiding van de coach begonnen we eraan. Met een moeizame start na 2 minuten stonden we al 0-2 achter, tijd om wakker te worden en dat deden onze Sporting meiden.
Na 13 minuten spelen konden we al 5-3 op het scorebord schrijven. Na enkele mooie acties vanop alle posities gingen we de rust in met een 10 -5 score. Verdediging zat goed, maar het afwerken moest beter. Voor hetzelfde stonden we op dit moment met 10 goals meer op het scorebord als we de open kansen hadden afgewerkt.

Na de rust kwam de motor onmiddellijk op dreef. Uitstappen in de verdediging legde hun aanval lam en we liepen uit tot een 18 -9 in de 15de minuut. En toen……. was de diesel op. De motor sputterde en Waasmunster begon aan een reeks afstandsshots.  Resultaat na de 23ste minuut in de 2de helft 19 – 15.  Onze dames kunnen het spannend houden. Tja het publiek moet ook wat hebben, moeten ze gedacht hebben, dus laten we ze maar een beetje terugkomen. Maar de coach greep even in, een time-out. En de verdediging weer op punt zetten. De ervaring terug het spel in en in plaats van diesel even de kerosine er in.  De motor vloog terug  aan en Waasmunster werd lastig. Héél lastig. Nergens vonden ze nog een gaatje. Eindstand 22-16.

Trots op de dames, hier zit muziek in de ploeg, kom maar eens kijken naar deze amazones.
Soms hoor je een motor draaien van de 2CV eentje, en als het spannend wordt een mustang V12.

Spanning ten top, handbal noemen ze dit !!!  Proficiat

Heren Ploegen

social twitter button blue 64 social facebook button blue 64 social flickr button 64 vimeo64