Liga dames winnen van Evergem en starten play-offs op eerste plaats !

Published in D1 Nieuws

Sporting - Evergem : 23-14

Na het gelijkspel in Evergem hadden we thuis nog wat goed te maken !  Beide ploegen speelden met veel inzet, immers bij winst haalde Evergem de play-offs, en bij Neerpeltse winst, waren wij eerste geplaatst voor de play-offs.

Bij de start bleek als dat onze speelsters er stonden, onmiddellijk werd het heft in handen genomen, altijd voor gestaan en de hele wedstrijd niet meer afgegeven ! De verdediging was heel sterk en dat stond de Evergemse dames niet echt aan.  Onze snelle hoeken putten de verdediging uit, en ook op pivot maakten de dames het af. De rust werd gehaald met een 11-2 (!) tussenstand !  Even bekomen en dan terug aan de wedstrijd beginnen.

Een kleine dipje en de tegenstander liep toen enkele keren door de verdediging, maar de dames herpakten zich en drukten opnieuw door. Evergem voelde de bui hangen, het werd wat bitsiger, maar we moesten de punten pakken, dus met het kopje spelen, nadenken !  Zo noteren we dan de 23-14 eindstand, met een resultaat van hard werken doorheen het seizoen en dus een eerste plaats én starten als leider in de play-offs.

Proficiat dames, Forza Sporting !

Heren Ploegen

social twitter button blue 64 social facebook button blue 64 social flickr button 64 vimeo64