Sporting Nelo - Achilles Bocholt : 26-38

Published in H1 Nieuws
Het verschil op het scorebord was niet het verschil op het veld. 45 minuten lang was het een wedstrijd, maar het laatste kwartier werd Sporting onder de voet gelopen door een superieur Bocholt. In een goed gevulde sporthal was het een gezellige handbalavond, maar de echte supporter kwam niet voor de gezelligheid, maar voor de winst ! Jerry hield Sporting in het kielzog van Bocholt, maar bij Bocholt scoorde zowat iedereen. Spooren speelde een prima wedstrijd voor Bocholt, maar Thijs Van Leeuwen hield met enkele sublieme reddingen het Sporting doel nog redelijk schoon. Toch werd er gescoord aan de lopende band 5-7 na 10m, 10-14 na 20m en 17-21 aan de rust. Sporting kwam meteen terug tot op 2 doelpunten 19-21 en 20-22 maar Bocholt tikte terug en zo was het na 40' 20-24. Door de toeslaande vermoeidheid wisselde coach Grossi zijn opbouwlijn, maar daar verdween ook een deel van de shotkracht. De ingevallen Van Sloot deed wel zijn duit in het zakje en speelde een hele goede wedstrijd voor Neerpelt, maar dat deed ook Spooren voor Bocholt. Bocholt duwde het gaspedaal echter nog wat dieper in en liep Sporting helemaal onder de voet. Het walste over Sporting en zo werd het verschil nog heel erg groot. Dat is ook de klasse van Bocholt dat met zijn 16 spelers de tegenstander 60 minuten lang onder grote druk kan zetten en dus tot de laatste seconde kon doorgaan. Voor Sporting wordt het nu focussen op de wedstrijd volgende week tegen Quintus. Die wedstrijd moet gewonnen worden en dat lijkt eenvoudiger dan het is. De punten tegen Bocholt werden niet verwacht, maar tegen Quintus moeten die er zijn. Met overigens een prima leiding vanavond van SR's Verdonck & Martens. Tot komende zaterdag in Dommelhof !
 
NeLo: Polfliet, Van Leeuwen, Brebels, Van Sloot 5, Pastoor 2, Jerry 10/4, Habraken, Denert, Lukkesen 2, Vernooy 2, Tasevski 2, Versleeuwen 2, Schröder 1, Cnyrim, Marx.
Bocholt: Alberts, Leroy, Wertelaers 6, Winters 1, Kooiman 5, Cremers 2, Koninx 1, Kittel, Valkenborgh 3, Lamers, Spooren 8, Kedziora D 6/2, Pucnik 2, Kedziora B 3.
 
SR’s Martens en Verdonck
 
 
 

Heren Ploegen

social twitter button blue 64 social facebook button blue 64 social flickr button 64 vimeo64