Sporting flink onderuit in Aalsmeer 32-22

Published in H1 Nieuws
Enkel het eerste en het laatste kwartier kon Sporting NeLo Aalsmeer bijhouden. Na 13 minuten stond er 6-5 op het bord, maar daarna was het alles Aalsmeer wat de klok sloeg. Door het smalle veld kwamen de hoeken helemaal niet in het stuk voor en ook de opbouwers hadden veel last van paal en lat. Met een 16-8 ruststand hoefde Sporting zich niet veel begoochelingen te maken over mogelijke winst. Aalsmeer ging gewoon verder op zijn elan en bij 23-10 na 40 minuten was het helemaal boeken dicht. Sporting kon nog aan resultaatsverbetering doen omdat Aalsmeer zich, begrijpelijk, op de adem had getrapt en de concentratie bij de Nederlanders verslapte. Kim Schroeder speelde zich met een goede invalbeurt nog in de kijker en via 25-16 werd het uiteindelijk 32-22. Volgende week moet het tegen Sasja een flink pak beter voor eigen publiek. Het is stilaan duidelijk dat het thuisvoordeel in de BeNe-league heel belangrijk is, dus daar moet volgende week gebruik van gemaakt worden!
 
Aalsmeer: Birjovanu, Dekker 3, Castien, Boomhauwer 2, Hooijman 1, Vandam 6/1, Verbeij, Benghanem 3, Jansen 4, Wai Wong 2, Ouderland 3, Bottinga 2, Kooij 1, Blaauw, Kamsteeg 5.
 
NeLo: Van Leeuwen, Polfliet, Van Sloot 2, Pastoor 3, Habraken, Jerry 1, Tasevski 6, Vernooy 5/1, Schroeder 3, Cnyrim, Marx 1, Lukkesen, Denert.

Heren Ploegen

social twitter button blue 64 social facebook button blue 64 social flickr button 64 vimeo64