Sporting zaterdag tegen Sasja !

Published in H1 Nieuws
De laatste keer dat we Sasja partij gaven was het groot feest in het Dommelhof want dat betekende de kwalificatie voor de BeNe-league. Ondertussen spelen we aanstaande zaterdag al onze 7e wedstrijd en dus hebben we dan al meer dan 1/3e van de wedstrijden achter de rug. Winst betekent 7 punten uit 7 wedstrijden en dan liggen we perfect op koers. Bij verlies is dat wel even anders!
Onze jongens weten dus wat ze te doen staan. Of dat zo eenvoudig zal gaan is een ander paar mouwen! We speelden de laatste 2 wedstrijden niet zo goed en dus moeten we terug op zoek gaan naar de positieve zaken van het begin van het seizoen. We speelden toen met meer gretigheid en waren net dat tikje scherper in de afwerking. Voor ons thuispubliek zijn we meer dan verplicht om het onderste uit de kan te halen,  om Sasja, een rechtstreekse concurrent voor de play-offs, te verslaan.
Sasja is naarstig op zoek naar de eerste punten want daar is de jonge garde van Alex Jacobs nog niet in geslaagd. Maar weggespeeld wordt geen enkele ploeg in deze sterke competitie en we hebben tegen Quintus gezien hoe dicht het bij elkaar zit. Sasja beschikt over een heel sterk collectief met vlugge hoekspelers. Ze hebben een nieuwe Portugese doelman en daar loopt nog steeds een zekere Kevin Jacobs rond met verschroeiende heupschoten in zijn rechterarm. Bovendien heeft Sasja ook allemaal sterke tegenstanders gehad; ze speelden tegen de top 6 van de ranking in de eerste 6 wedstrijden.
 
Kortom, het wordt een hele moeilijke avond! Die willen we graag opluisteren met een geweldige ambiance. Onze spelers beloven onze aanhang tot het uiterste te gaan om de 2 punten thuis te houden!
Supporter dus met ons mee op zaterdag 21/10 om 20.15 hr sporthal Dommelhof.

Heren Ploegen

social twitter button blue 64 social facebook button blue 64 social flickr button 64 vimeo64