Sporting zaterdag naar Tongeren

Published in H1 Nieuws
Na de glansprestatie tegen Volendam is er Sporting veel aan gelegen om te bevestigen in Tongeren. Echter, het is even wonden likken na afgelopen weekend. Philippe Cnyrim is dan wel gerecupereerd van de griep, maar die heeft nu David Polfliet geveld. Maar ook de andere doelmannen zijn er niet of niet 100% fit. Jarne Arts is naar Qatar voor het scholenkampioenschap en Thijs Van Leeuwen sukkelt met de hamstrings. Eenzelfde verhaal bij Vlatko Tasevski en ook Ephrahim Jerry traint (nog) niet voluit. Nog wat andere lichte kwaaltjes zorgen voor drukke dagen bij dokter in kiné. Bedoeling is tegen het tweede gedeelte van de week zoveel mogelijk spelers te recupereren en tegen zaterdag er weer te staan in Tongeren.
Misschien wordt het wel opnieuw de wedstrijd van Kim Schröder. In de heenwedstrijd schoot hij ons voorbij de Eburonen en werd het 26-21 voor Sporting! De ervaring van Schenk, Devisch en Schepers maar ook de flitsen van Strauven en de klasse van Barnyak, Gillé of De Kuyper zijn echt niet te onderschatten. Anders ga je niet zomaar winnen bij de Lions! Sporting moet dus op de tippen van de tenen spelen om Tongeren voor te blijven. In de Eburons Drome van Tongeren gaan we er met onze supporters proberen een warme wedstrijd van te maken en gaan we vocaal de trommels van Tongeren overstemmen. Hopelijk doen onze jongens hetzelfde op het terrein. We gaan er alles aan doen!

De Liga dames beginnen overigens ook aan hun play offs met meteen de topper tegen (tweede) Schoten. Zaterdag 17.00 hr in het college
 

Heren Ploegen

social twitter button blue 64 social facebook button blue 64 social flickr button 64 vimeo64