Weer net niet: Sporting NeLo - Hurry-Up : 25-26

Published in H1 Nieuws
Het mocht weer net niet zijn. Vele spelers waren gerecupereerd, maar spelen zat er voor Tasevski nog niet in. Denert, Van Leeuwen, Vandebeeck en Van Sloot waren wel fit genoeg om aan de wedstrijd te starten. Het was een wedstrijd die eigenlijk 60 minuten lang gelijk opging. Het zware fysieke spel van Hurry-up werd goed gecountert door Sporting maar afstand nemen zat er niet in. 5-4 na 10 minuten 7-9 na 20 minuten, maar in de slotfase van de eerste helft werd er orde op zaken gesteld via de goed ingevallen Habraken (hij leek wel een klein jochie tussen al dat zwaar geweld). Toon bewoog goed en vervulde daarmee de opdracht die hij van de trainers kreeg. Samen met een vlot scorende Vernooy bleef Sporting nipt voorop aan de rust: 13-12.

 

Er vielen bij Hurry-up 2 spelers echt op: de Kroatische beer Vrgoc door zijn imposante gestalte en Tommie Falke. De jonge international scoorde vanop alle posities: op linkerhoek, op tegenaanval, op cirkel, op opbouw. Het maakte hem allemaal niet uit. Zowat in zijn eentje nam hij zijn team op sleeptouw, met 13 doelpunten was hij dus goed voor de helft van hun doelpunten.  Jerry werd bedacht met een bewaker en we zaten al niet zo dik in de opbouwrij. Daarmee werd het moeilijk maar Sporting bleef knokken en kwam weer langszij: 18-18 na 40' en 22-22 na 50' . In de slotfase deed Vernooy alles wat in zijn macht lag en scoorde de 4 laatste doelpunten van Sporting NeLo. Bij een 25-25 stand wrong Vrgoc de 25-26 stand in doel. De laatste kans van Vernooy strandde op de keeper waardoor Hurry-Up met de winst ging lopen in Dommelhof. Weer een verlies met 1 doelpunt: 25-26.  Volgende week word de BeNe-league voor Sporting afgesloten bij de Lions dat móet winnen om in de F4 te geraken. Eens kijken of we roet in het eten kunnen gooien.

 

 
Sporting NeLo 2 won met het kleinste verschil van Eeklo met 22-21 en heeft nu zelfs nog zicht op een 3e plaats.

 

 
NeLo: Arts, Van Leeuwen, Polfliet, Brebels, Van Sloot 3, Habraken 4, Jerry 3/1, Tasevski, Vernooy 9, Schroeder 1, Cnyrim, Marx, Vandebeeck 2, Follon, Lukkesen, Denert 3.
Hurry-Up: Greevinck, Hemmes, Suelmann 2, Falke 13/5, Mik 1, S Bos, Petrusius, Trainavicius 3, Fiege, Van Heitzen 5, Vrgoc 2, K Bos, de Knegt.
 
SR’s: Steenwinckels²

Heren Ploegen

social twitter button blue 64 social facebook button blue 64 social flickr button 64 vimeo64