Sporting H2 halen knappe zege bij Sasja

Published in H2 Nieuws
Een degelijk Neerpelts collectief, zeker in verdediging, in een gelijk opgaande eerste helft waarbij om en om werd gescoord. Door scoorde de eerste twee Sporting doelpunten, maar aan aanvallende zijde werd toch nog wat gemorst ... of gepakt door Sasja-keeper Jordi, vorig jaar nog tweede keeper bij Lions. Sasja hield daarmee gelijke tred, Door scoorde op slag van rust en zo konden we de kleedkamer in met een 11-12 voorsprong (4-5 na 10', 8-8 na 20'). Ondertussen was helaas Jeff uitgevallen in de 18' met een enkelblessure.
 
Ook in de tweede helft, een gelijkaardig beeld, we bleven kansen creëren tegen de platte verdediging, en werd er om en om gescoord.  Ondertussen bleef aan onze zijde ook Jarne enkele belangrijke ballen pakken en liep de wedstrijd naar het einde.
Maar dan .... vanaf minuut 23, kwam Sporting eerst gelijk op 21-21 via Thomas, om daarna via Robbe 2x en nogmaals Thomas plots naar een kloof te schieten, de veer leek gebroken bij Sasja en Tom zette met zijn achtste doelpunt de kers op de Peltse taart ! 22-25 winst ! (16-17 10', 20-19 20'). Opnieuw een goede collectieve prestatie, met een prima verdediging, hopelijk valt de blessure van Jeff mee. Prima gewerkt !
 
 
Sasja : Govaerts, Soetaert (9), Luypaert (2), De Graef, De Roeck (2), Daems, Van Ransbeeck (2), Geens (3), Peeters (3), Van Beeck, Snyders (1)
 
Sporting : Arts, Deekens, Bongaerts, Vandebeeck D (5), Lehaen V, Van Mierloo (1), Smets, Lehaen T (4), Kerkhofs, Van Vlierden (3), Lukkesen (8), Vandebeeck J, Spooren (4), D'hondt (1)
 
SR's : Mirisola & Houbrechts

Heren Ploegen

social twitter button blue 64 social facebook button blue 64 social flickr button 64 vimeo64