NeLo 3 wint burenstrijd tegen HCO 2

Published in H3 Nieuws

Een derby spelen is altijd leuk. Vandaag kwamen de buren van Overpelt op bezoek. Om diverse redenen was de kern van Sporting eerder beperkt. Seppe en Leppie zorgden voor extra steun, waarvoor dank.
Overpelt deed zijn laatste plaats in de reeks alle 'eer' aan. Sporting had geen medelijden en na 10' was de kloof al enorm: 10-2.  Onze jongens hadden er zin in en duwden het gaspedaal nog wat dieper. De score bleef oplopen. De 18-5 bij de rust had zelfs meer kunnen zijn maar de Overpeltse doelman keepte puike wedstrijd!
In de  2de helft verving Seppe Tom in doel. De Sporting-trein denderde gewoon verder. Dries, die in bijna elke tegenaanval betrokken, was de machinist van dienst. Overpelt bleef moedig volhouden en pikte nu ook regelmatig zijn doelpuntje mee. De time-outs brachten wel even rust, maar dat bleek niet voldoende: de 27-10 zegt voldoende. Enige hilariteit ontstond toen Tom G met een aantal onbegrijpelijke 2' voorgoed naar de kant moest. Leppie mocht nog  'op ieders gezondheid' de 30ste scoren en besloot de wedstrijd met een enig mooie fallrückziehe (maar dan met een arm). Met een duidelijke 36-16 eindigde dit partijtje eenrichtingshandbal.

Tom(2), Dries(11), Hans(2), Rueben(1), Wout V(6), Sven, Tom(3x2'), Kris(2), Jasper(7), Seppe(5), Wout B.

Heren Ploegen

social twitter button blue 64 social facebook button blue 64 social flickr button 64 vimeo64