NeLo3 verliest met kleinste verschil tegen Arena

Published in H3 Nieuws

De verplaatsing naar de autoritaire leider Arena zorgde voor een gezonde spanning. Sporting zakte echter niet op volle sterkte af naar de sporthal van Eksel. Alexander S en Thomas L kwamen de beperkte selectie wel versterken, maar later zou blijken dat dit niet voldoende zou zijn.
Tijdens de eerste helft werd duidelijk dat Arena een geolied machine was. Met enkele mooie patronen werd de NeLo-verdediging bij wijlen op een hoopje gespeeld. Alleen Wout V zorgde aanvallende voor enig weerwerk. In zijn eentje hield zorgde hij dat Arena niet wegliep. Bij een ruststand van 12-10 mocht hij al 9 doelpunten op zijn conto schrijven.
Sporting kwam met goeie moed uit de kleedkamer en nam het voortouw: 12-13. Arena nam echter over en zette met 4 doelpunten op rij 16-13 op het scorebord. Sporting was het Noorden even kwijt en 4 cirkelfouten in 5 minuten tijd verhinderden dat de kloof kon gedicht worden. De SR's waren streng voor Sporting, maar in ondertal presteerde de ploeg zeker niet minder goed. De tijd tikte echter in het nadeel bij een 21-17 achterstand. De eindsprint werd ingezet maar Sporting strandde bij een 21-20.

Johan, Sander, Rob(1)(1x2'), Hans(2x2'), Thomas L(3), Rueben, Bart(1x2'), Tom(1), Alexander S(2), Tom(1x2'), Wout(1)(R), Wout(12).

Heren Ploegen

social twitter button blue 64 social facebook button blue 64 social flickr button 64 vimeo64