Hannibal Tessenderlo – Sporting Nelo 3 : 22 - 25

Published in H3 Nieuws

De verplaatsing naar Tessenderlo stond vandaag op het programma. Aangekomen dachten we dat de hal vol zou zitten, bijna geen plaats op de parking, helaas bleek het om de voetbalsupporters van Looi Sport te gaan ! Toen ook nog het doel verkeerd stond bij aankomst, wisten we dat het een gekke match kon worden.
De eerste helft was gelijk opgaand. Nelo was (nog) niet denderend. Jasper was hierin duidelijk aanwezig met 4 goals, de rest werd verdeeld en Johan pakte links en rechts wat moest. Ruststand 11-12.
De tweede helft bepaalde Nelo al wél meer het tempo, en in de 15' stond het 15-19. Er op en er over zou je dan denken, maar Hannibal en de Hunnen bleven hun best doen. Op het einde leek Tessenderlo nog terug te komen, mede door de vele tijdstraffen die toen over en weer vielen. Hun coach vertrok ook plots en keek vanaf de (andere) zijlijn verder. Nelo behield uiteindelijk het overzicht en met een trefzekere Wout "88" V., Rob G., Rueben B. en een mooie knal vanop hoek door Bart V. Eindstand 22-25. Geen topmatch maar wel 2 punten, en nog altijd op koers voor de play-offs met een derde plaats in de rangschikking. Achteraf was het, nu we weer richting Kerstmis gaan, weer peis en vree bij de Hannibals. Nog voor de statistieken van Tessenderlo : hun twee keepers scoorden elk vanuit hun doelgebied, dat leverde helaas enkel 2 doelpunten op, maar dus geen "echte" punten ! De belangrijkste personages in bijlage.

Heren Ploegen

social twitter button blue 64 social facebook button blue 64 social flickr button 64 vimeo64