×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 165

Maasmechelen - Sporting NeLo: 24-22

Published in H4 Nieuws

Zaterdagavond om kwart voor 7 vertrokken onze mannen richting Maasmechelen voor de eerste competitiematch van het nieuwe seizoen. En ... meteen al met nieuwe truitjes. Van blauw-blauw, naar rood-wit. Hopelijk brachten deze truitjes dan ook geluk in deze eerste wedstrijd.

De twee ploegen begonnen fel en agressief aan de wedstrijd, maar het was de thuisploeg die de eerste keer kon scoren. Sporting kon volgen via Bodje en Fille en kwam op 4-2 na 5 minuten. Een serietjes van vier doelpunten achtereen van Pino brachten Sporting nog korter tot 8-7 na 17 minuten. De achterstand kon nooit worden omgebogen tot een gelijkspel of voorsprong, waardoor Sporting telkens op achtervolgen was aangewezen. Dus moesten de mannen met het harde shot het doen. Fille en Hendrik werden meerdere malen gelanceerd en werkten mooi af. Sporting ging rusten met een evenwichtige 12-11 ruststand.

Luie Leppie trok de tweede helft op gang vanop de spelpositie en de twee keepers wisselden elkaar af in doel en aan de tafel. De tweede helft opende Sporting de score en kwam dus 12-12 gelijk staan. Korter bij de overwinning konden onze mannen helaas niet komen, want telkens vond Maasmechelen te gemakkelijk het doel en liep verder uit. De lancering van Quevin en Roberto in de hoeken, brachten Sporting niet de gehoopte kentering. Zo ging het van 18-15 (41) naar 23-18 (23). Uiteindelijk won Maasmechelen na een spannend en enorm fel eindoffensief van Sporting met 24-22.

De nieuwe truitjes brachten niet het verhoopte succes. Het zal dus volgende week thuis tegen Initia Hasselt moeten gebeuren.

Sporting: Boris, Hendrik (3)(geel), Fille (6) (geel)(1x2min), Quevin (2), Roberto (1), Bodje (2)(geel)(1x2min), Luie Leppie (4)(1x2min), Pino (4), Pool en Bodje Jr.

Heren Ploegen

social twitter button blue 64 social facebook button blue 64 social flickr button 64 vimeo64