×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 165

NeLo4 - Hamont: 40-18 (20-8)

Published in H4 Nieuws

Eindelijk, einde van de examens. Voordeel: meer dan spelers genoeg voor op het wedstrijdblad. Nadeel: weinig echt fitte spelers. Gelukkig dat er geen echte topwedstrijd op het programma stond. Hamont stond immers als laatst geklasseerd in de reeks.

Onze jongens startten prima met enkele snelle aanvallen: de 3-0 na 4' zette de toon. Hamont kon weinig weerwerk bieden en het verschil liep verder op. Ruben L had een begenadigde dag, voorafgegaan door voldoende slaap én ontbijt (iets wat enkele andere spelers dan weer gemist hadden.) Na 20' stond het al 14-5. De onvertollige kilo's van de tegenstanders begonnen hun tol te eisen en Hamont werd moe. Wout, Quévin en Thomas profiteerde optimaal. Bij een 20-8 ruststand was de wedstrijd al gespeeld.

De tweede helft begon weer prima met 4 doelpunten van Ruben in de eerste 6': 26-10. De eerste tekenen van nonchalance doken op. Ach Roel, als vervanger van de in Gent spelende Sven, hoefde zich niet echt druk te maken. De wedstrijd kabbelde rustig verder. Voor elk Hamonter doelpunt scoorde Sporting er 2. Niels scoorde de 30-15 na 20'. Ook Johan in doel, of beter 'tegen zijn doel' liet zich opmerken. Was hij voor de botising groggy of erna? Om duidelijk te maken dat het hem niet deerde scoorde hij op de buzzer met een prachtige lange bal, die precies tussen de handen van de keeper en de lat in doel viel. Met 40-18 winnen is niet iedereen gegeven. Proficiat mannen.

Nick en Johan(1), Thomas(5), Tom(1), Pieter(2), Rob(1), Dante(3), Ruben(9), Wout(5), Kevin(6), Bart(4), Rueben, Niels(3)

Heren Ploegen

social twitter button blue 64 social facebook button blue 64 social flickr button 64 vimeo64