Sporting Pupillen (J14) naar Kreasa Houthalen

Published in J14 Nieuws

Zaterdagmorgen trokken de J14 naar Houthalen om Kreasa partij te geven.

 

Sporting nam de beste start tegen de gemengde ploeg van Houthalen,  en gelukkig dus ook weer wat meisjes die komen handballen, ondertussen was de motor van Sporting al volop aan het draaien.

 

Een beginfase voor Tuur, met de openingstreffer, Nils, Mathijs en Thomas die ook scoorden, om na 10' met 0-10 te leiden. De eerste goal van Kreasa werd dan door Yuna gemaakt, hiermee bewezen de meisjes hun waarde in de Houthalense ploeg. Bij Nelo scoorde men afwisselend, nu Tiebe, dan Thomas, Tuur of Mathijs weer, Lukas verdedigde zijn doel ondertussen prima en we gingen rusten met een 4-21 stand.

 

Ook de tweede helft kwamen de Nelo's sterk de kleedkamer uit en maakten 9 goals op rij om naar een 4-30 te snellen via vooral Tuur en "fast-break-Mathijs" (en die kon trakteren dus met de 30e!, merci Mathijs (of Giovanni/Annemie ?)). Het was nu Mattias van Kreasa die de ban brak en de 5-30 scoorde.   Maar ondertussen ging Sporting gewoon verder, hield Robrecht, nu in doel, ook knap zijn netten schoon, en scoorde men weer afwisselend, ook Mathias en Richard scoorden, Tijn liep zich slim vrij op de cirkel, wilde aanleggen, maar stond net binnen, jammer, en afgefloten dus.

 

Op het einde begon Jannes nog 3x te scoren, maar een inhaalrace was niet meer haalbaar.  Zo wonnen de pupillen verdiend met 10-39, met een tevreden coach Wout V.

Ook een merci aan de scheidsen in de Week van de official !

Heren Ploegen

social twitter button blue 64 social facebook button blue 64 social flickr button 64 vimeo64