Pupillen (J14) gingen naar Bilzen !

Published in J14 Nieuws

De pupillen zakten af naar Bilzen, de vierde in de stand, bij winst kon Sporting terug naar de eerste plaats opschuiven, met iedereen een gelijk aantal wedstrijden gespeeld dan. Deze week had Wout B een bed gekocht, dus die was al in de zevende hemel, bovendien had hij de gepaste (onoverwinnelijke) kleding aan, nu de spelers nog ...  Wout V zat ondertussen in Italië op scoutingsopdracht.

 

Het was duidelijk dat er tegen Bilzen nog iets goed te maken was, in het Hasseltse Hallentornooi werd er nog van verloren, toch ongeveer dezelfde ploeg toen.

 

Nu andere tijd en plaats ...

 

En het mag gezegd, Sporting domineerde zowel in verdediging als in aanval en speelde van begin tot einde zeer sterk.  Wat de tegenstander ook probeerde, altijd werden de juiste oplossingen gevonden en uitgespeeld, knap !

En daar bovenop nog een sterke doelman en ... snel was de kat in het bakkie !

10' : 1-4, 20' : 3-8, 25' : 5-10 ruststand.

 

De tweede helft ging het zo gewoon verder en speelden ze ook vrij en vrank, tegen de nochtans veel grotere spelers ... dat ging van 10' 7-15, 20' 9-21 en eindstand 10-23. Knappe collectieve prestatie, proficiat ! En bovendien een prima prestatie van fluiter Davy. Nu op naar de volgende topmatchen, volgende week komt Tessenderlo op bezoek ! Zondag 25/2 13.30 hr topper in de Hubertus Kempa Arena.

 

Heren Ploegen

social twitter button blue 64 social facebook button blue 64 social flickr button 64 vimeo64