×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 165

Miniemen jongens Limburgs Kampioen!

Published in J16 Nieuws

Nadat we vorige week in de halve finale Hasselt hadden verslagen, moesten we deze zaterdag aantreden in Tongeren om de kampioen van Limburg te kennen. De wedstrijd begon al om tien uur, dus we moesten vroeg uit de veren.
Tongeren nam het eerste doelpunt voor zijn rekening, maar was daarna altijd op achtervolgen aangewezen. Na 19 minuten wedstrijd stond het
11-12 in ons voordeel. Onze trainer was niet tevreden, want in de verdediging konden die van Tongeren er veel te gemakkelijk doorheen.
Na een time-out heeft Guido het allemaal nog eens duidelijk uitgelegd en de jongens tot de orde geroepen. Vanaf dan hebben ze de laatste minuten van de eerste helft de gaspedaal stevig ingedrukt, wat leidde tot een 11-18 ruststand in ons voordeel.
De tweede helft kende ongeveer een gelijkaardig verloop, met de nodige ups en downs. De eindstand was uiteindelijk 26-36! Maar onze spelers en trainer hebben de titel wel degelijk verdiend! Proficiat allemaal en op naar de volgende opdracht op 19 mei, nl. de vlaamse finale in Neerpelt!!!

Heren Ploegen

social twitter button blue 64 social facebook button blue 64 social flickr button 64 vimeo64