J16 halen 7 op 8 tijdens VHV in Bocholt

Published in J16 Nieuws

Zondag stond het derde VHV-weekend op het programma in sporthal de Steenakker.

Achilles Kaulille (vandaag toch) - Sporting Nelo : 7-8
Nelo speelde de eerste wedstrijd tegen het plaatselijke Kaulille-Bocholt.
De Bocholtenaren namen duidelijk de betere start met een 3-1 na 7'.
Nelo kwam langzaam dichterbij met een 4-4 na 13'. Bocholt was net iets agressiever of sneller, maar zoals altijd worden de knikkers pas aan de meet uitgedeeld. En die lag in de laatste seconden met een tegenaanval van 2 tegen 1, assist van Benjamin aan Luca, die de 7-8 overwinning binnenknalde. Onverwachte climax, maar de eerste 2 punten binnen !

Sporting Nelo - Uilenspiegel : 11 - 9
Nelo was had het ook hier niet onder de markt tegen de Antwerpenaren, bleeft wel altijd op een kleine voorsprong staan, om dan met een 11-9 te kunnen afsluiten. We stonden er nog altijd niet helemaal !

Achilles Kaulille - Sporting Nelo : 7-7
Sporting was nu wel beter gestart met een 1-4 in de 11', een 2-5 in de 16', een 3-6 in de 17', en 5-7 in de 19' leek Nelo te controleren en Jarne alles te pakken. We misten echter enkele kansen en de ... knikkers ... (inderdaad), dat wisten die van Bocholt nog van hun eerste match, en ze maakten hier in de laatste seconden de gelijkmaker. Een puntje verloren of hadden we er daarstraks 2 gewonnen ?

Sporting Nelo - Uilenspiegel : 15-9
Deze match toonde Sporting af en toe van haar flitsen, maar de overtuiging was er niet altijd. Er werd wel duidelijk gewonnen, volgende keer nieuwe tegenstanders en de kansen om het blok weer wat steviger te maken !

21/11 13.00 hr volgende ronde met deze bezoekers in de Hubertus Hummel Arena : Atomix Haacht en Tongeren.

Heren Ploegen

social twitter button blue 64 social facebook button blue 64 social flickr button 64 vimeo64