J16 : Eerste match van het seizoen naar Bocholt !

Published in J16 Nieuws

De eerste match van het nieuwe seizoen werd gespeeld in Bocholt.
Met enkele eerstejaars is dat altijd weer even afwachten, er zijn al enkele trainingen en oefenmatchen geweest, maar nu dus de échte start !  Enige bekende zekerheden waren de sporthal Damburg en hun Neerpeltse trainer Robrecht. En natuurlijk onze trainer Guido die duidelijke afspraken maakte voor de match.
 
De match dan : De seizoens-openingsgoal was voor Michiel, pivot Karel en Robbe brachten daarna samen een 2-6 voorsprong op de bordjes na 10'. Dan werd er afwisselend gescoord, Karl knalde er enkele kort achter elkaar in, onder andere door enkele steals.
Ondertussen was Jarne komen postvatten in de goal, die tot dan bijna droog werd gehouden door een sterke Simon. Ruststand : 5-19
 
Het begin van de tweede helft was voor twee youngsters, Mathijs en Seppe wisselden de score af, samen met Michiel : 5 op een rij, naar een 5-24 in 5'. Eigenlijk bleef de trein gewoon doorlopen en kwam iedereen tot scoren deze match, dus ook Kasper, Luca, Jonas, Door en zelfs onze teruggekeerde verloren Nederlandse zoon Sven. Al moest die laatste nog even wakkergeschud na té weinig overtuiging in enkele schoten, door de 2' (onterechte, ja soms geven we hem ook gelijk) tijdstraf kon hij even bezinnen en het vuur wat terug aanwakkeren.   Kortom een leerrijke eerste match waarbij we vaststelden dat iedereen, behalve onze keepers dan, heeft gescoord en ook alle eerstejaars veel konden spelen. Dus gewoon goed blijven trainen op automatismen... let's go !  Forza Sporting !
 
Eindstand : 9-38

Heren Ploegen

social twitter button blue 64 social facebook button blue 64 social flickr button 64 vimeo64