J16A tegen Meeuwen, en J16B tegen Kortessem in Dommelhof

Published in J16 Nieuws
Onze J16A mochten aan de slag thuis tegen Meeuwen, dat behoorlijk wat lengte in de ploeg had. Ze hadden onze J16B immers al verslagen enkele weken geleden. Sporting was dus gewaarschuwd en begon uitstekend aan de wedstrijd. Na 20 minuten stond er al een 14-6 tussenstand op het bord! Toen Meeuwen bekomen was en onze spelers d voet van het gaspedaal haalden, werd het verschil een stuk kleiner. Via 17-12 aan de rust werd het al snel 17-14 maar dat ging niet zonder slag of stoot. Meeuwen trok regelmatig aan de noodrem, maar de streng leidende scheidsrechters reageerden gepast en dus werd Meeuwen uiteindelijk bedacht met vele 2-minuten en dus ook rode kaarten. In overtal en met een tweede adem nam Sporting het heft terug in handen en uiteindelijk werd er nog vlotjes met 34-24 gewonnen.
Meteen erna was de J16B aan de beurt tegen het (piep)jonge Kortessem. Er werd geconcentreerd verdedigd met een verrassend sluitstuk Alexander Lambrecht en daar werd de basis gelegd voor een sportieve wedstrijd. Onze jongens combineerden vlot en scoorden vanop alle posities. Iedereen droeg zo zijn steentje bij en onze jonge gasten maakten een goeie beurt en stuurden Kortessem met 29-16 naar huis.
 
Goed gewerkt van onze J16 en de twee winstmatchen waren een perfecte apotheose van een goeie trainingsweek !  Proficiat aan spelers en begeleiders! 

Heren Ploegen

social twitter button blue 64 social facebook button blue 64 social flickr button 64 vimeo64