×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 165

Sporting NeLo 2 - Tongeren

Published in J16 Nieuws

Dit weekend stond de laatste wedstrijd van de competitie op het programma voor onze miniemen 2.
Tegenstander van dienst was Tongeren.

De wedstrijd begon zeer leuk aan de wedstrijd, beide ploegen hadden goesting om een leuke wedstrijd te handballen, zo was het een zeer gelijkopgaande eerste helft, met wat extra durf van onze jongens zat er zelfs meer in, maar desondanks waren er zeer mooie acties te bewonderen van onze mix van miniemen en pupillen. Maar door vermoeidheid bij onze jongens (pup hadden net al een match achter de rug) kon Tongeren toch nog met geveilde voorsprong van 10-14 gaan rusten.

De tweede helft was al snel heel wat minder leuk. Een Sporting tegenaanval werd door Tongeren foutief afgestopt, de scheidsrechter vond dit een strafworp en een tijdstraf waart.
De Tongerse coach was het hier niet mee eens en ging uitgebreid verhaal halen bij de scheidsrechter, waarvoor hij uiteindelijk de rode kaart kreeg.

Deze schermutseling had geen positieve invloed op onze jongens, de jongens waren duidelijk een beetje van slag en de Tongerse jongens (waarvan enkele het mooie weer maken bij de kadetten) sloegen snel een extra kloof. Maar onze jongens gaven niet zomaar op, ze bleven hun best doen maar vermoeidheid en pech in de afwerking waren spelbreker voor de jongens.

Uiteindelijk verloren onze jongens tegen de leider met 18-32.

Heren Ploegen

social twitter button blue 64 social facebook button blue 64 social flickr button 64 vimeo64