×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 165

Sporting NeLo - Overpelt: 20-21

Published in J16 Nieuws

Na de pupillenmatch was het voor 6 jongens nog niet gedaan. Deze jongens moesten onmiddellijk opnieuw aan de bak tegen de miniemen jongens van opnieuw Overpelt. De jongens kregen met 3 miniemen nog wat frisse krachten en versterking.

Met een sterke dekking en sterke keeper begonnen onze jongens goed aan de wedstrijd, de jongens van Overpelt hadden alle moeite van de wereld om kansen te creeëren. Onze jongens kregen in aanval wel enkele kansen maar een te grote bal voor onze jongens en een goede keeper bij Overpelt zorgden ervoor dat bij ons het scoren ook moeilijk was. Zo stond er heel lang een 1-1 score op het scorebord.
Maar hierna kwam Overpelt beter in het spel door de vermoeidheid die stilaan zichtbaar was bij onze jongens. Zo liep Overpelt nog een beetje overdreven uit tot 4-10 aan de rust.

Maar de jongens wilden zich niet laten kennen. Ze beloofden om alles te geven totdat ze volledig leeg waren. Het wedstrijdbeeld was nu ook volledig anders, onze jongens begonnen wat vlotter te scoren en kwamen steeds dichter bij. Overpelt had nu alle problemen om te scoren. Het was niet echt te zien dat velen van onze jongens al een wedstrijd in de benen hadden (het leek eerder andersom). Uiteindelijk vochten onze jongens terug tot een knappe eindstand van 11-14.

Volgende week staat opnieuw een thuiswedstrijd op het programma, dan zaterdag om 11u15 tegen Tessenderlo.

Heren Ploegen

social twitter button blue 64 social facebook button blue 64 social flickr button 64 vimeo64