×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 165

Tongeren - Sporting NeLo

Published in J16 Nieuws

Zaterdag stond de laatste wedstrijd van het jaar voor miniemen 2 op het programma. Aangezien de Maya's ongelijk hadden kon deze wedstrijd gewoon doorgaan. Om kwart na 8 was iedereen (met nog kleine oogjes) klaar om naar Tongeren te gaan.

Maar eenmaal aangekomen waren onze miniemen 2 (lees pupillen) klaar voor een stevige match handbal. Maar eenmaal begonnen was het duidelijk dat onze kleine mannen een beetje te veel schrik hadden van de grote Tongerse mannen (2 van hun jongens spelen ook altijd mee met de kadetten). Ondanks een grote inzet kwamen onze jongens er mogelijk door en liep Tongeren ook uit tot 8-1. In de laatste 10 minuten begonnen we wat beter in ons spel te komen en kwamen er meer en meer kansen. We gingen rusten met een 12-4 achterstand.

Tongeren speelde de 2de helft zonder hun 2 sterkhouders. Onze mannen gingen ook steeds vlotter spelen en we scoorden ook deze eerste 3 doelpunten van de 2de helft. Het vertrouwen bij de jongens was helemaal terug en werd het steeds meer terug een match. De jongens van Tongeren moesten vechten voor elk doelpunt. Maar doordat we met zo een overgave speelde botsten we wel eens (letterlijk) op de stevige tegenstanders wat ons pijnlijke knieën, heupen, ... bezorgden. De laatste 10 minuten waren onze pupillen ook helemaal leeggespeeld waardoor Tongeren nog wat kon uitlopen tot een eindstand van 28-15.

Helemaal uitgeput verlieten de pupillen met opgeheven hoofd het veld. De jongens hebben nu een dikke week verdiende vakantie. Volgende afspraak is zaterdag 5 januari met het hallentornooi in Hasselt.

Heren Ploegen

social twitter button blue 64 social facebook button blue 64 social flickr button 64 vimeo64