J18: Sporting NeLo - Bocholt: 28 - 21

Published in J18 Nieuws

Omstreeks 14.30 traden de spelers van Sporting Nelo aan in de eigen Hummel Arena tegen Achilles Bocholt. De tegenstander was dezelfde als vorige week, toen er vlot werd gewonnen, maar coach Frank hamerde erop dat het dit weekend een pak moeilijker zou worden omdat de uitploeg zeer gemotiveerd zou zijn, na hun nederlaag van vorige week. De jongens van Sporting waren nog niet goed wakker in het begin van de wedstrijd en kwamen moeilijk op dreef. Misschien had dit wel iets te maken met het galabal, de avond voor de wedstrijd???
Na 15 minuten stond het dan ook terecht op achterstand met een droge 3-5. Met de snelheid van een slak verdween echter alle alcohol uit hun lichaam, waardoor het evenwicht kon hersteld worden zodat het gelijk opging tot aan de rust. Rusten? konden we met een 12-11.
Tijdens de rust stelde coach Frank enkele zaken op orde, hierdoor werd in het begin van de tweede helft een tandje bijgestoken en konden we uitlopen. De trein van de tegenaanvallen liep weer, al werd er ook (te)veel op paal en keeper gegooid. Ondanks deze missers werd de kloof langzaam groter, al was het spel niet altijd goed. Eindstand was 28-21 na een wedstrijd om snel te vergeten.
Spelers: Oracha, Jarne, Alexander(6), Tom, Louis (3), Gilles, Cedric (5), Dieter (10), Kenzo (4) en Kamiel.

Kamiel

Heren Ploegen

social twitter button blue 64 social facebook button blue 64 social flickr button 64 vimeo64