J18: Sporting NeLo - Tongeren: 44-10

Published in J18 Nieuws

Op 1 november, een zon overgoten dag, trokken de NeLoboys ten strijden naar de Soeverein, voor hun 6de wedstrijd in de Limburgse competitie tegen Tongeren. Ons team werd versterkt met een duo gemotiveerde miniemen, ter vervanging van onze gekwetste manschappen. Ook Tongeren dat op zoek moesten gaan naar vervangers, kwam aandraven met een team zonder wissels.
De wedstrijd ging van start na een stevig fluitsignaal van den Tuur(eluur) en (Anne)Mieke. Rozemieke was wijselijk thuis gebleven na een zware Halloween nacht. De eerste helft spookten alle spelers een beetje over het veld en bleef het tempo een beetje zoek. Opperspook Frank wisselde goed, zodat we de eerste helft eindigde met 25-5 op het scorebord.
De tweede helft kwam voor een vermoeid Tongeren sneller dan gewenst, maar dat weerhield er onze NeLoboys niet van om hun spel te spelen. De wedstrijd werd zo vlot afgesloten met een eindscore van 44-10, waarin alle spelers hun speelminuten hebben gekregen en iedereen kon scoren zodat, bij uitzondering, de keeper eens het verslag mocht maken.

Verslaggever: Oracha Van Bommel

Heren Ploegen

social twitter button blue 64 social facebook button blue 64 social flickr button 64 vimeo64