VHV speeldag J18 naar Roeselare : Schoten - Sporting - Roeselare

Published in J18 Nieuws

 

De J18 reisden zaterdag ook naar de Vlaanders af,  de miniemen speelden in Gent, de kadetten gingen Schoten en het plaatselijke Roeselare partij geven.
Met deze week vrijdag een Chrysostomos (en dus vermoedelijk enkele houten koppen) en daarbij enkelen die zaterdagmorgen pas van skivakantie met school terugkeerden (en dus niks getraind) werd dit de meest onvoorspelbare ontmoeting....
 
Schoten - Sporting Nelo : 6-11
Eerste match startte om 16.00 hr tegen Schoten, een redelijke start, gezien de omstandigheden. Het was Kapitein Karel die de eerste nette. In de beginfase klampte Schoten goed aan, op het einde nam Sporting echter afstand. 5' : 2-3, 10' 3-5, 15'4-6 een tussenspurt van Door (3x) en Robbe (1x)  en naar een 6-11 met de laatste goal van Luca.
 
Roeselare - Sporting Nelo : 8-12
Deze match ging Sporting nu vliegensvlug van start met Seppe, Mathijs en Robbe, met na 7' een droge 0-6, de veer al snel wat gebroken bij de tegenstander en gecontroleerd uitgehandbald, 10' 2-9, 15' 4-11 en einde dus 8-12.
 
Sporting Nelo - Schoten : 14-9
Ook dit begin was spannend en dus gelijkopgaand : 5' 3-2, 10' 7-5 met vanaf de 15' opnieuw een reeksje van Karel, Door, Robbe, Beau en Seppe. Waaronder een knap vliegertje, om met een 14-9 te eindigen. 
Nog even de sportiviteit van coach Roel (Schoten) benadrukken : in de eerste match verontschuldigde hij zich al voor een zware fout (niet bestraft, buiten een 7m), in deze laatste wedstrijd nam hij na een andere fout, zelf zijn speler even van het veld (zo hoort het ook als er niet wordt ingegrepen door de leiding) dus zeggen wij chapeau !
 
Sporting Nelo - Roeselare : 12-5
Simon was mee met de Roeselaarse Liga-ploeg, een ongewone Peltse startopstelling, die gaf Roeselare een 0-3 voorsprong na 3', dan toch maar de poppetjes geschud, en dan een geweldige reeks van 9 doelpunten zonder tegengoal, mede dankzij onze keepers en verdedigingswerk, en dus van 0-3 naar 9-3 in de 14', opnieuw controleren en 15' 11-4, beide kanten scoorden daarna nog 1x.
 
Roeselare - Schoten : 11-9
Schoten - Roeselare : 8-9
 
Vandaag stond de verdediging er ook weer, met achteraan ook onze sluitstukken Simon en Nick, waar de basis van de aanval werd gelegd.  Een paar vandaag door de muur, enkele ertegen, maar de 8 punten binnen, gelukkig, je weet maar nooit na zo'n week en weer op naar de volgende speeldag !
Proficiat mannen, blijven gaan !

 

Heren Ploegen

social twitter button blue 64 social facebook button blue 64 social flickr button 64 vimeo64