×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 165

Arena - Sporting NeLo : 25-29

Published in J18 Nieuws

De kadetten mochten de competitie van de Neerpelter jeugd openen. Ja er werd gewonnen, maar het liep niet van een leien dakje. Mattie was niet fit na een kniestoot. Dries zat met groeipijn aan de enkels toch op de bank.

Sporting opende met een 0-3 en bij 1-5 na 5' dacht iedereen dat het al in de pocket was. Arena was echter taaier dan verwacht en liet de kloof niet groter worden. Via 2-6 en en 4-6 werd het zelfs 8-9 in de 20'. Neen het liep voor geen meter en de frustratie steeg. Voor velen was het een zondagmiddag uitstap met slechte passen en balverlies. Met een 10-12 ruststand en een 2' tijdstraf voor Frank na een discussie met de SR's werd de kleedkamer opgezocht.

Vinnie had een appelflauwte en moest verstek geven voor de tweede helft. Arena kwam het sterkst uit de kleedkamers en scoorde 4 doelpunten op rij. De 14-12 voorsprong was verdiend en je zag het vertrouwen bij de Hechtelse spelers groeien. Enkele mooie onderhandse shots brachten 17-13 op het scorebord. Een time-out drong zich op en Frank riep zijn spelers tot de orde. Tussen de 9' en de 13' werd de scheve situatie gelukkig recht gezet. Enkele individuele acties van Thomas, Sebas en Ruben brachten de stand op 17-19. Arena was niet uit het lood geslagen en met verzorgd handbal werd Nick, die een sterke match keepte, regelmatig te grazen genomen. Met nog 4' op de klok kon de wedstrijd opnieuw beginnen: 23-23. Sporting bleek het koelbloedigst en trok de het laken naar zich toe. Met het schaamrood op de wangen werden de douches opgezocht. Er is nog veel werk aan de winkel...

Heren Ploegen

social twitter button blue 64 social facebook button blue 64 social flickr button 64 vimeo64