×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 165

Sporting NeLo - HC Overpelt : 38-5

Published in J18 Nieuws

Met de komst van Overpelt stond er een echte derby op het programma. Na de mindere prestatie van vorige week werd een rechtzetting verwacht. Dit moest dan wel gebeuren zonder Thomas en Sander. Ook Jan kwam niet opdagen...

De wedstrijd startte vrij traag met nulshots en balverlies aan beide zijden. Na 5' opende Sebas de score. De ban was meteen gebroken en Ruben wervelde samen met Mattie over het veld: 6-0. Overpelt was niet bij machte om onze kadetten af te stoppen en via Vinnie en weer Mattie werd het 10-1. De time-out was nodig maar bracht geen verbetering. Dries, Niels en Simon mochten opdraven en deden meteen hun duit in het zakje. 13-2. Het potje eenrichtingshandbal ging gewoon verder en Hans potte de 15-3.

Tijdens de tweede helft kregen we nog meer tegenaanvallen te zien dan tijdens de eerste. Nick stopte en verdeelde de ballen. Overpelt probeerde wel, maar het was dweilen met de kraan open. Met zo maar even 14 doelpunten op rij, waarbij alle spelers aanbod kwamen, stoomde Sporting door naar 32-4. Vinnie, pas 16, had ondertussen de 30 tegen de netten geworpen. Overpelt moest met lede ogen aanzien dat dit Neerpelt té goed was. Het scorebord stopte bij een 38-5.

Heren Ploegen

social twitter button blue 64 social facebook button blue 64 social flickr button 64 vimeo64