×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 165

Kortessem - Sporting NeLo : 25-34

Published in J18 Nieuws

Update: Fotoreportage

Op een zonnige zondagmiddag, tijdens het WK wielrennen, naar Borgloon rijden... je moet al echt handbalzot zijn om dat te doen. De kadetten, met hun vertrouwde chauffeurs, deden het en mochten met een brede smile terugkeren naar Neerpelt. Simon en Vinnie profiteerden samen met de familie van het zonnige weekend.

De wedstrijd startte met een 2-1. Onze kadetten kwamen vrij vlug onder stoom en een een ruk ging het door naar 2-5. Een vlugge 2' straftijd voor Sebas had geen invloed op het wedstrijdverloop. Na 10' stond het al 5-10. De verdediging onderschepte menig bal met tegenaanvallen tot gevolg. Veel, heel veel fluitsignalen deden wenkbrauwen fronsen, aan beide zijden. Gelukkig was het verschil op het veld groot genoeg zodat er geen bitsige sfeer ontstond. Frank kon vlot wisselen. Enkele jongens stonden echter met flanellen benen te verdedigen zodat Kortessem regelmatig kon scoren. Ruststand 13-21.

De tweede helft werd getypeerd door controlehandbal. Frank bestudeerde nauwkeurig zijn spelers met het oog op de komende VHV-wedstrijden. Via 18-26 (10') werd het moeiteloos 20-29. Kortessem ontsnapte aan een donkerrode kaart toen Mattie bij een tegenaanval, boven de 6 meter getorpedeerd werd, gelukkig zonder kleer- en andere scheuren. Kortessem kreeg het laatste woord in een wedstrijd die na 25 min al gespeeld was: 25-34.

Heren Ploegen

social twitter button blue 64 social facebook button blue 64 social flickr button 64 vimeo64