×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 165

Sporting NeLo - Arena : 36-18

Published in J18 Nieuws

Na het debacle van vorige week, stond de eerste wedstrijd van de terugronde geprogrammeerd. Arena was een niet te onderschatten tegenstander die het in de heenwedstrijd Sporting aardig moeilijk had gemaakt. De ziekenboeg was meer dan vol: Matti, Ruben, Sander en Goanni gaven verstek.

Onze jongens waren duidelijk bij de les en liepen vlot uit naar 5-1. Hans had zijn eerste 2' er al op zitten. Arena, met bijna meer coaches dan spelers, speelde verzorgd handbal en milderde tot 5-3, profiterend van Hans zijn 2de 2'. Sebas was echter bij de les en nam het team op sleeptouw: 10-5. Arena speelde met veel positie-wissels, maar dit kon de Sportingverdediging moeilijk ontwrichten. Bij een 15-6 zag het er goed uit. Onze kadetten controleerden de wedstrijd. De 21-12 ruststand was duidelijk.

De tweede helft begon desastreus voor Arena: een blessure herleidde het team tot 7. De druk op de Neerpelter verdediging nam duidelijk af. Frank had wel wisselmogelijkheden. Zonder te verzwakken werd het verschil groter en groter. Toen een 2de speler zich blesseerde was de wedstrijd over voor onze Hechtelse buren. Voortdurend in overtal werd er vanuit alle posities (mooi) afgewerkt. De 36-18 was overdreven maar verdiend.

Heren Ploegen

social twitter button blue 64 social facebook button blue 64 social flickr button 64 vimeo64