×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 165

Overpelt - Sporting NeLo : 14-29

Published in J18 Nieuws

Altijd leuk zo'n verplaatsing naar Overpelt. Iedereen kan op eigen houtje naar de sporthal komen (of moet begeleid worden door zijn lief). Matti is voor langere tijd uit en ook Sander was niet wedstrijdfit. Gertjan had nog een beetje energie over (na zijn miniemenwedstrijd en enkele wedstrijden als SR) en kwam de kadetten versterken.

De wedstrijd werd iets later dan gepland aangefloten door 2 gelegenheidsSR's, want de offficiële SR stuurde zijn kat. Over de wedstrijd kunnen we kort zijn: de Neerpelter kadetten startten het beste en na 11' stond het al 1-8. De verdediging was niet optimaal, maar Frank mocht niet klagen. Overpelt had daarentegen wel moeite om onze jongens af te stoppen en bij regelmaat mocht iemand op het strafbankje zitten. Het moet gezegd: de leiding was uitstekend en evenwichtig. Sporting deed gewoon zijn ding en eindigde de eerste helft met 5-14.

In de tweede helft toonde Overpelt iets meer karakter, maar Neerpelt had gewoon meer in de pap te brokken. Frank kon rustig zijn pionnen op verschillende posities plaatsen zonder in de problemen te raken. Via 9-20 (8') werd het 10-25 (16'). De wedstrijd bloedde was dood en na 25' mocht iedereen gaan douchen. Het werd uiteindelijk 14-29.

Heren Ploegen

social twitter button blue 64 social facebook button blue 64 social flickr button 64 vimeo64