×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 165

Meeuwen - Sporting NeLo : 14-31

Published in J18 Nieuws

Zaterdagmorgen 3 maart, eindelijk goed nieuws vanuit huize Vancriekinge, Matti mag RUSTIG !!! de trainingen hervatten. Ook minder goed nieuws had zich reeds aangekondigd: de ziekenboeg was nog steeds gevuld met Ruben, Goanni en onze vaste tafelman en begeleider Dré. Gelukkig konden we rekenen op een 'oude' bekende, Jan Kerkhofs, om ons te depanneren, waarvoor onze dank. Om 11u15 waren alle spelers, ook Simon (Glimlach Emoticon) en alle sympathisanten present zodat we tijdig richting Meeuwen konden vertrekken.

Nog voor de wedstrijd gespeeld zou zijn, waren onze jongens al zeker van hun overwinning. Hun mening werd dan ook nog eens bevestigd door het aanschouwen van de tegenstander hun doelman. Een eerstejaars miniem, die wegens een kwetsuur van de kadettenkeeper de netten diende schoon te houden. Sporting trof als eerste 2x de netten, doch Meeuwen was niet van slag en kwam terug tot gelijke hoogte. Daarna was de Sportingtrein vertrokken zodat we gingen rusten met 6-16.

De tweede helft was een maat voor niets zodat de coach, bijgestaan door assistent-coach Matti naar hartelust kon wisselen. Hierdoor kreeg iedereen voldoende spelgelegenheid. Sander kreeg de zware last op zijn schouders om de enige penalty voor Sporting om te zetten. Met zijn gekende, ijzig-koele handboogschietersblik slaagde hij hierin met verve. De wedstrijd kende naar het einde toe, de gekende frustratiemomenten van de tegenstrever totdat één Meeuwse speler de rode loper uitgerold kreeg richting de tribunes. De wedstrijd werd gecontroleerd tot op het einde zodat de bordjes bleven hangen op 14 - 31.

Scoorden: Nick (weer niets), Sander (1), Sebastian (1), Dries (7), Vinnie (2), Niels (5), Hans (3), Thomas (8), Jan (2) en Simon (2)

Heren Ploegen

social twitter button blue 64 social facebook button blue 64 social flickr button 64 vimeo64