×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 165

VHV Atomix + Dendermonde: 3x winst / 1x verlies

Published in J18 Nieuws

Door de verwachte druk in Neerpelt (muziekfestival) vertrok de kadettenploeg aan Dommelslag. Iets vroeger dan gepland, want ook rond de sporthal van Keerbergen zou er veel volk zijn. Niet voor de VHV-wedstrijden tussen Sporting, Atomix en Dendermonde, maar voor het Belgische kampioenschap BMX. Christopher verving de onfortuinlijke Nick in doel.

Dendermonde - Sporting: 10-15 ----- Sporting opende het beste met een 1-3, maar Dendermonde beende onze jongens bij. De tweede helft van deze wedstrijd hadden onze jongens het even moeilijk toen één van SR zijn oog (of fluitje,.. of hoe zeg je zo iets) liet vallen op Thomas. Met een vlugge 3x 2' werd hij met rood naar de tribune gestuurd. De andere spelers lieten echter niet begaan en wonnen de wedstrijd met 10-15.

Atomix - Sporting: 6-9 ------ Opnieuw namen onze jongens meteen het heft in handen. Het werd een wedstrijd met veel onzekerheden en balverlies, aan beide kanten. Bij een 2-6 na 15' leek de wedstrijd gespeeld, maar 3 snelle Haachtse doelpunten brachten Atomix weer in de wedstrijd: 5-6. Sporting was het best bij de les en bij een 6-9 was de winst binnen.

Dendermonde - Sporting: 9-13 ------ Een moeizame wedstrijd waarbij Dendermonde gemakkelijk in het spoor bleef van Sporting. Diezelfde SR had het opnieuw op Thomas gemunt die opnieuw vrij snel 2x naar de bank moest. Onmacht en ongeloof was duidelijk af te lezen in de ogen van onze jongens. Dendermonde kon niet profiteren, mede door de onverzettelijke Neerpeltse verdediging en een steeds beter wordende Christopher in doel. Sporting kon wél profiteren van een overtalsituatie in de 14' en sloeg een niet meer te overbruggen kloof. Met een 9-13 maakte Sporting duidelijk dat ze de beste waren.

Atomix - Sporting: 12-11 ------- Deze gelijk opgaande wedstrijd kantelde voortdurend. Té veel gemiste kansen hielden Atomix in de wedstrijd, dat op zijn beurt te gemakkelijk mocht scoren met hoge shots. Sporting kon de 10-8 achterstand nog rechtzetten: 10-10. De wedstrijd leek te eindigen op een gelijkspel. Niels werd echter bij een 12-11 op tegenaanval door 2 Haachtse spelers tegen de grond gewerkt en... geloof me of niet, kreeg een aanvallende fout tegen.... Het was opnieuw onze Napoleon (cfr Thomas) die ook deze beslissing bedacht. Verbanning zou ook nu op zijn plaats zijn. Toch moet Sporting de hand in eigen boezem steken want dit verlies had vermeden kunnen worden...

Heren Ploegen

social twitter button blue 64 social facebook button blue 64 social flickr button 64 vimeo64