×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 165

Tessenderlo – Sporting NeLo : 16-29

Published in J18 Nieuws

Na de VHV-middag van gisteren moesten de kadetten vandaag opnieuw aan de bak. De wedstrijd in Tessenderlo moest normaal gespeeld worden onder de examens.... Met opnieuw meer auto's dan spelers en supporters was het even puzzelen wie het liefst bij wie zou zitten zonder ruzie te maken. De planning van Jan was niet alles. Gelukkig kwam hij met enige vertraging als nog opdagen. Een keeper was er niet, zodat Sebas en Matti hun b(w)orst al nat mochten maken.

De eerste helft was gene vette. Frank liet enkele basisspelers rusten. De anderen weigerden echter doelgericht aan te vallen. De verdediging was van eenzelfde bedje ziek zodat Matti telkens shots van 6 m moest proberen te stoppen. Gevolg: de 1-3 voorsprong werd een 7-4 achterstand. De spelers van Tessenderlo speelden enthousiast en liepen gewoon zo door elkaar dat onze jongens hun directe tegenstander telkens kwijt waren. Omdat er tevens niet afgewerkt werd behield Tessenderlo moeiteloos de opgebouwde voorsprong. Het duurde tot de 21' voor Sporting de 11-11 kon scoren. Genoeg gerommeld nu en met nog eens 3 doelpunten werd er gerust bij een 11-14.

De tweede helft werd het doel iets meer gevuld door Sebas. De verdediging acteerde een stuk beter en enkele tegenaanvallen deden de voorsprong snel groeien: 11-20 na 10'. Tessenderlo kon af en toe nog een scoren, maar de wedstrijd was gespeeld. De wedstrijd werd uiteindelijk gewonnen met 16-29.

Morgen mogen onze kadetten weer in de Arena. Om 10u30 ontvangen ze in Lommel de competitieleider Tongeren.

Heren Ploegen

social twitter button blue 64 social facebook button blue 64 social flickr button 64 vimeo64