×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 165

Sporting NeLo – Tongeren : 29–34

Published in J18 Nieuws

Voor de derde dag op rij moesten onze kadetten het veld op om een wedstrijd te betwisten. Vandaag was de nieuwe sporthal van Lommel the place to be met als tegenstander de leider in de Limburgse competitie Tongeren. Nick, die uit is voor de rest van seizoen, werd in doel vervangen door Christopher. Ook Gertjan kwam, net als gisteren, de kern versterken.

De openingskreet gaf al aan dat Sporting alle geloof om deze wedstrijd te winnen al op hadden gegeven voor de wedstrijd werd aangefloten. Tongeren startte goed en liep na 8' als 4 doelpunten uit: 2-6. Sporting kon wel milderen tot 5-6, maar kon alleen in de wedstrijd blijven door de veelvuldige missers van Tongeren. Toch deed de 8-9 na 15' hopen op beter. Bij Tongeren stokte de motor even, het zoeken naar een oplossing tegen de dubbele mandekking zat daar voor iets tussen. Met 4 tegen 4 scoorden de Tongerse hoeken echter weer gemakkelijk. Sporting kon alleen dreigen via de cirkel, waar Niels vandaag uitstekend werk leverde. Via 11-12 werd het uiteindelijk 14-16 bij de rust.

Ook tijdens de tweede helft kon Sporting geen vuist maken tegen een eerder controlerend Tongeren. Zowel verdedigend als aanvallend lieten onze kadetten té veel steken vallen. Na 7' stond het al 17-22. Simon viel uit met een schouderblessure en werd afgevoerd naar het ziekenhuis. Sporting kende nog even een opflakkering toen met 3 doelpunten op rij ei zo na de aansluitingstreffer kon gescoord worden: 24-26 (18'). Tongeren was echter sterk en forceerde opnieuw de 25-29. Mentaal uitgeblust gingen de kopjes hangen en Tongeren won verdiend met 29-34.

Heren Ploegen

social twitter button blue 64 social facebook button blue 64 social flickr button 64 vimeo64