M14: Sporting NeLo - Hades Hamont

Published in M14 Nieuws

Voor de pupillen meisjes (M14) is het altijd spannend of er genoeg meisjes aanwezig zijn tijdens de wedstrijden, er zijn er immers weinig op overschot.

Met 2 gekwetsten, Jolien en Janne, moesten ook de nieuwelingen het een hele wedstrijd zien uit te houden. Met de 2 invaliden afwisselend in de goal, kon er telkens 1 meisje op de bank rusten.

De 3-0 op het scorebord van Neerpelt, moedigde de meisjes aan. Door een leuk samenspel tussen Lene, Leen en Tirsa én door de snelle hoek Katrijn liep het vlot uit naar 10-2. Na 18 minuten volgde er een kleine kentering en kwamen de meisjes van Hamont dichterbij met als ruststand 13-10. Tijd voor Balázs om onze speelsters bij te sturen.

Na de rust maakte Hamont het eerste doelpunt. Maar daar reageerden onze dames onmiddellijk op. Ook Kyarah, Jana en Liese staken een tandje bij en de score liep op naar 17-11. Maar de vermoeidheid bij Neerpelt sloeg toe en Hamont kon hiervan profiteren en kwam stiller dichterbij. Na 12 minuten in de tweede helft ging het op en af met scoren tussen Nelo en Hades.

De wedstrijd eindigde met een 25-20 op het scorebord.

Onze toch vrijwel nieuwe ploeg heeft zich sterk gehouden en durft terug te dromen van nieuwe overwinningen. Forza Sporting !

Heren Ploegen

social twitter button blue 64 social facebook button blue 64 social flickr button 64 vimeo64