×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 165

Sporting NeLo - Initia Hasselt : 15 - 1

Published in M14 Nieuws

Handbalmatch 1 september te Neerpelt (Neerpelt-Hasselt pupillen meisjes)

Op zaterdag 1 september was het zover. Initia Hasselt kwam op bezoek waardoor de eerste Limburgse clash bij de pupillen meisjes een feit was. Om 09u30 stonden de pupillen al op te warmen voor hun eerste match onder leiding van hun nu al zeer geliefde debutant-trainer Bart.

Om 10u00 begon de match en na 5 minuten spelen, de eerste goal van het seizoen door Heleen. Leen had duidelijk haar armen losgemaakt, want in de laatste seconden van de 1ste en 2de helft, gooide Leen vanaf een afstand van 20 meter de bal recht in het doel, het publiek werd razend enthousiast.

Zo eindigde Neerpelt het 1ste deel van de wedstrijd met 4-0 en het 2de met 11-1. Het laatste deel eindigde met een welverdiende 6-1. Vijf van de 21 goals werden door Lio gescoord. Dat wil zeggen: trakteren! (Enja, dat heeft ze gedaan met een heerlijke cake op training!)

Goed gespeeld Lio, Lies, Anke, Heleen, Anouk, Katrien, Ruby, Leen, Stephanie en Tirsa!

Alle meisjes waren in vorm, maar de toffe teamspirit heeft de supporters nog het meest geraakt. Volgende week is het andere koek in en tegen Overpelt. Allen op post!

(Een verslag gemaakt door Caro Gulix)

Heren Ploegen

social twitter button blue 64 social facebook button blue 64 social flickr button 64 vimeo64