Miniemen meisjes (M16) naar eerste VHV-ontmoeting

Published in M16 Nieuws

Zaterdag trokken de M16 naar Schoten voor hun eerste VHV-tornooi.

Ze namen het op tegen Schoten en Doornik.
 
Uitslagen
 
Schoten - Nelo: 10-7
Nelo - Doornik: 8 - 2
Nelo - Schoten: 5 - 8
Doornik - Nelo: 3 - 7
 
We trokken met 9 speelsters naar het Antwerpse. Helaas waren Katrijn, Tirsa en Liese afwezig waardoor we maar met een beperkte groep konden vertrekken.
De eerste wedstrijd tegen Schoten was er al een om U tegen te zeggen. De grote meisjes van Schoten waren een maatje te sterk voor Nelo. Het ging redelijk gelijk op, Janne mooi doelpunt gemaakt en Stéphanie in de goal.
 
Tweede wedstrijd tegen Doornik ging beter. Elise begon netjes in het Frans tegen hun tegenstanders! Keepster Jolien een paar mooie verre passen bij tegenaanval. Fleur helpt zelfs een gekwetste tegenstander naar de kant.
 
Tijdens de 3e wedstrijd tegen Schoten ging de moraal een beetje naar beneden en komen ze zelfs 1 - 5 achter. Fleur was zelfs zo boos dat ze 2 minuten kreeg... Ze zijn toch nog teruggekomen tot 5 - 8.
 
Laatste wedstrijd tegen Doornik was niet hun beste wedstrijd. Ze komen 3 - 1 achter maar mooie actie van Elise brengt terug verandering in de wedstrijd. Jana en Bente staan goed te verdedigen en Stéphanie keept ook een mooie wedstrijd! Uiteindelijk winnen we nog.

 

Heren Ploegen

social twitter button blue 64 social facebook button blue 64 social flickr button 64 vimeo64