M17 Sporting Nelo weer naar buitenland dit weekend ! Nu naar Beek (NL)

Published in M16 Nieuws

Zaterdag 19 november gingen de meisjes M17 richting Beek. We wisten op voorhand dat zij laatste stonden in de competitie. Het doel voor onze ploeg in deze match was nieuwe dingen uitproberen.

Onze vaste keepster Katrijn was er niet en dus besloot Stéphanie om de meisjes van Beek een poepje te laten ruiken. We begonnen goed onder de begeleiding van grappige muziek en na 5 minuten stond het al 0-3. De meisjes van Beek probeerden de muur van Neerpelt te slopen maar ... tevergeefs. Na enkele nieuwe dingen uit te proberen kwam de ruststand op 5-10.

In de tweede helft speelde Chloë haar eerste minuten en gingen wij wat systeempjes uittesten. Door veel één tegen één te spelen kwamen we op een grote voorsprong. De scheidsrechter kon niet veel verdragen en gaf Faycal daarom (onterecht) een gele kaart voor zijn bemerkingen. Nadat Jana een mooie penalty had uitgelokt kwam de eindstand op 9-21.

 

Zondag speelden we M16 VHV thuis tegen Uilenspiegel en Arena.

Daar haalden we een 2 op 4. Tweemaal winst tegen Hechtel, Uilenspiegel bleek een maatje te sterk tegen een toch sterk spelend Nelo.

Heren Ploegen

social twitter button blue 64 social facebook button blue 64 social flickr button 64 vimeo64